Viemärikuvaukset

Viemärien tarkat kuvauspalvelut

Niin vanhoissa kuin uusissakin viemäreissä voi ilmetä tukoksia ja muita ongelmia, jotka pitkittyessään voivat johtaa mittaviin saneeraustarpeisiin. Putkityö VePe Oy:n avulla voit selvittää helposti ja nopeasti viemärisi kunnon. Varaa viemärisi kuvaus jo tänään!

Viemärikuvaus perusteellisesti ja laadukkaasti

Tiedätkö, millaisessa kunnossa viemärisi on? Jos kiinteistösi on vanha, tai sen putket ovat toistuvasti tukossa, on syytä sopia viemärikuvauksesta. Viemärikuvaus kannattaa tehdä myös uusiin taloihin, jolloin voidaan ennaltaehkäistä esimerkiksi takuu- ja vastuuasioihin liittyviä ongelmia.

Ammattilaistemme tekemä viemärikuvaus selvittää kiinteistön putkien ja viemärin kunnon nopeasti ja varmasti. Kun putkiston mahdolliset vauriot ja rakenteiden muutokset, tukokset sekä muut ongelmat havaitaan ajoissa, vältytään suuremmilta ongelmilta ja kustannuksilta. Mikäli viemärikuvauksissa havaitaan ongelmia, kuvamateriaalia voidaan hyödyntää putkiston kuntotutkimuksissa sekä saneeraustarpeiden kartoittamisessa. Viemärikuvaus mahdollistaakin viemärien saneerauksen ilman rakenteiden purkua.

Varaa aika viemärikuvaukseen

Ota yhteyttä! 

Ota yhteyttä – palvelemme mielellämme!

Jätä yhteydenottopyyntö oheisella lomakkeella, niin vastaamme sinulle mahdollisimman pian.